Parcella kft Goblosne Toth Ildiko

Göblösné Tóth Ildikó

Cégvezető
Okleveles térképész
Térinformatikai szakmérnök
Ingatlanrendező földmérő mérnök
A kategóriás vezető tervező
GD-T geodéziai tervező
Ingatlan értékbecslő

 
Parcella kft Goblos Gabor

Göblös Gábor

Ügyvezető igazgató
Okleveles térképész
Belső auditor
Ingatlanrendező földmérő mérnök

 

 

Cégünk fő profilja a számítógépes kataszteri térképszerkesztés, helyszíni felmérés, kitűzés, rendezési tervek előkészítése, és végleges ingatlan-nyilvántartási munkarészeinek elkészítése, valamint digitális közműtérképek, vagyonkataszterek létrehozása. E szakmai folyamatok számítógépes kezeléséhez és feldolgozásához teljes hardver és szoftver felszereléssel rendelkezünk. Két - 35 év szakmai, államigazgatási és földügyi tapasztalattal rendelkező - ingatlanrendező földmérő mérnök vezetésével gyakorlott, képzett szakemberek segítségével látjuk el feladatainkat.

2 fő felsőfokú végzettségű, és 2 fő technikus állandó munkatárs látja el az irodai és terepi feladatokat.

Munkánkra a kezdetektől fogva jellemző a teljes számítógépes adatfeldolgozás, és a szakszerű, a komplex igényeket kielégítő megoldások alkalmazása. Számítógépeinket folyamatosan, a gyors fejlődés követelményeinek megfelelően, körülbelül másfél évente cseréljük. Elsősorban a hazai fejlesztésű ITR szakmai programot használjuk, de a felhasználók igényeihez igazodva beszereztük az AutoCAD, az AutoCAD Map, AutoCAD Land Development Desktop, Civil 3D, és a CAD+GIS programcsomagokat.

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, rendkívül gyakorlottak elsősorban az ingatlan-nyilvántartási változásokat eredményező vázrajzok készítésének szakterületén.

Cégünk a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság tagja, mérnökeink a Budapesti Mérnök Kamara tagjai.

Földhivatali nyilvántartási adatok változtatásához szükséges - ingatlan rendező földmérői - névjegyzékben szerepelnek. Jogtiszta szakmai programokkal végezzük az új Leica TS12 robotikus, Leica TS02 flexline, valamint a TCR 307. lézeres totális mérőállomások adatainak feldolgozását. Beszereztük a jelenleg elérhető legkorszerűbb technikát jelentő 2 db Satlab Isurvey RTK GPS-t, amelyek valós idejű centiméteres pontosságú 3D EOV koordinátákat biztosítanak percek alatt az ország teljes területén a FÖMI online korrekciók, valamint VITEL 2014 tramszformáció felhasználásával.

2002. december 11-én cégünket eredményesen auditálták az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerben az INTERNATIONAL CERT HUNGARY munkatársai. (Érvényesség: 2005. dec. 17.), majd 2006-ban a TÜV Rheinland InterCert Kft. 2012. 05. 17-ig érvényesítette rendszerünket. A továbbiakban a rendszert fenntartottuk, de a költségek csökkentése érdekében nem auditáltattuk.

Parcella Geodéziai és Méréstechnikai Kft.
  2100 Gödöllő, Rómer Flóris u. 9.
  +36 30 9 34 35 36
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  47° 34' 57.4787"
          19° 22' 18.54514"

  EOV: 674 400, 248 800"